Netwerk Mirre

Lesbische en biseksuele vrouwen - geloof en spiritualiteit

Over Mirre

Geschiedenis van Netwerk Mirre

Netwerk Mirre is de voortzetting van het Netwerk Verkeerd Verbonden (1990-2005), dat was ontstaan vanuit de Werkgroep Potten en Theologie. Dit artikel geeft een overzicht van de geschiedenis.

Lees meer...

Mijlpaal bereikt: Netwerk Mirre is een stichting!

De coördinatiegroep is ontzettend trots dat op donderdag 11 september 2014 officieel de Stichting Netwerk Mirre is opgericht! Het bestuur van onze stichting wordt gevormd door alle leden van de coördinatiegroep. In dit artikel een kort verslagje van deze mijlpaal in de geschiedenis van Netwerk Verkeerd Verbonden / Netwerk Mirre. 

Lees meer...

De naam Mirre

Bij het woord "mirre" staat centraal dat het een geschenk is. Naast goud en wierook, kreeg de pasgeboren Jezus mirre als geschenk aangeboden door de Wijzen uit het Oosten. Mirre behoorde in die tijd tot de kostbaarste geschenken die in Arabië te vinden waren.

Lees meer...

Organisatie van Netwerk Mirre

Kenmerk van het netwerk is dat vrouwen zelf initiatieven ontplooien, contacten leggen, activiteiten ondernemen. Wel is er een coördinatiegroep die lijntjes of initiatieven bij elkaar brengt en die vrouwen uit het Netwerk vraagt activiteiten te organiseren.

Lees meer...

Blijf op de hoogte

Abonneer je op de
Nieuwsbrief

Lees onze
verstuurde nieuwsbrieven
nog eens na