Netwerk Mirre

Lesbische en biseksuele vrouwen - geloof en spiritualiteit

Crowdfundingactie voor Pelgrimshuis Ingeborg Crum

Tijdens het Mirreweekend 2015 werd een oproep gedaan voor een crowdfundingactie die ook op deze website een podium verdient. De serie “Opstanding /opstandig” die Ingeborg Crum maakte was onderwerp van een van de workshops tijdens het weekend. 

 Ingeborg Crum - medeoprichtster van Netwerk Mirre/Netwerk Verkeerd Verbonden –stelt haar huis in Frankrijk open voor pelgrims die op weg zijn naar Santiago de Compostella. Het ligt aan de route van Namen naar Vezelay. Het gastenhuis (zie ook de website) staat ook open voor vrouwen die in rust en stilte willen genieten van de mooie omgeving. Een plek om jezelf te hervinden en te genieten van het goede Franse leven. Van de gasten verwacht Inge niet meer dan een donatie op basis van de kostprijs. 

Oproep

Het pelgrimshuis van Ingeborg heeft dringend noodzakelijk onderhoud nodig om te kunnen blijven voortbestaan. Elke cent is van harte welkom om de verbouwing te kunnen financieren. Je kunt Ingeborg uiteraard ook steunen door een paar dagen in haar huis te verblijven en een extra donatie toe te stoppen. Wij ondersteunen deze oproep voor een van de medeoprichtsters van NVV / Netwerk Mirre van harte!