Netwerk Mirre

Lesbische en biseksuele vrouwen - geloof en spiritualiteit

Stijldansen

Eerste Mirre Stijldansdag in Zwolle: een verslag

Zaterdag 22 maart 2014, was het zo ver ... lang hebben we hiernaar uitgekeken en het is een heerlijke dag geworden. Gré stond ons (Margreet en Hennya) op te wachten bij station Zwolle en  na een korte rit arriveerden we bij het pand, waarin Marjon’s opleidingsinstituut is gevestigd. Mooi en sfeervol gerestaureerd.

Lees meer...

Uitnodiging Mirre Stijldansdag op 22 maart 2014

Het idee van de Stijldansdag kwam op tijdens het Mirreweekend 2013 in Dopersduin. Een aantal vrouwen was direct enthousiast en is aan de slag gegaan. En inmiddels is alles rond! De stijldansdansdag vindt plaats op zaterdag 22 maart in Zwolle, en is bedoeld voor zowel individuele vrouwen als koppels, en voor zowel beginners als wat meer gevorderden. Deze eerste keer wordt vooral aandacht besteed aan Quickstep, Engelse wals en chachacha. Er is plaats voor 30 vrouwen. 

Lees meer...

Stijldansgroep Mirre van start!

Op het laatste Mirreweekend kwam een voorstel om wat stijldansdagen te gaan organiseren. Op zaterdag 22 maart 2014 is het zo ver: de eerste Mirre-stijldansdag in Zwolle! Entree € 5,= per persoon. Om de kosten te drukken vragen we iedere deelneemster daarnaast een bijdrage te leveren aan een American Party.

Lees meer...

Stijldansen

Logo Dansschool Step by Step

Tijdens het helaas voorbije Mirreweekend 2013 is het initiatief ontstaan om een stijldansgroepje voor Mirrevrouwen te vormen, zowel voor vrouwen die het willen leren als voor ervaren stijldanspartners. Als je op de hoogte gehouden wilt worden van de vorming van de Mirre-stijldansgroep, stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan hoor je vanzelf meer!

Lees meer...