Netwerk Mirre

Lesbische en biseksuele vrouwen - geloof en spiritualiteit

Donaties

Netwerk Mirre draait op vrijwilligsters en giften!
Maak je donatie over naar:
NL70 INGB 0003 7527 57
t.n.v. Stichting Netwerk Mirre o.v.v donatie Netwerk Mirre

Cookie wet

Deze website maakt gebruik van cookies om statistieken bij te houden. Door verder te gaan geeft u aan hiermee akkoord te gaan.

Oproep ten bate van Ouders uit de kast!

Oproep

Ouders uit de kast wil portretten van zes gezinnen, met elk hun eigen bijzondere verhaal, laten zien waarin een ouder op latere leeftijd uit de kast is gekomen. Redacteur Annelies de Wit licht toe en doet een oproep aan de vrouwen van netwerk Mirre.

Weet dat een gesprek met kandidaten/leden geheel vrijblijvend is, het houdt absoluut geen verplichting in. Werkelijk alles is bespreekbaar! Ik weet dat voor veel mensen uit christelijke hoek een coming-out veel stof doet opwaaien en dat het voor zichzelf of de partners soms lastig te combineren is met de christelijke normen en waarden. Ik weet zeker dat jullie een veel grotere groep gelovigen van onze samenleving vertegenwoordigen en die stem willen wij graag laten horen. Het lijkt KRO-NCRV heel bijzonder om een dergelijk verhaal te vertellen om zo te kunnen bijdragen aan het doorbreken van het taboe! Daarom deze oproep:   

 

Kandidaten gezocht!

 

Voor de serie Ouders uit de kast zoeken wij ouders die op latere leeftijd hun coming-out hebben gehad.

 

In de serie portretteren wij zes gezinnen van verschillende pluimage die elk hun eigen bijzondere verhaal vertellen. We volgen deze gezinnen in hun dagelijkse leven. Ouders uit de kast wordt een positief, soms grappig en inspirerend programma waarin het gezin een voorbeeld is voor andere gezinnen die hetzelfde meemaken. Tegelijkertijd verbreedt het ook de horizon voor de geïnteresseerde kijker.

 

Het programma wordt in opdracht van KRO-NCRV gemaakt waar kwaliteit, respect en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. 

 

Interesse? Mail voor meer informatie vrijblijvend naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 020 236 5008/06 1711 9142.

  

 

Annelies de Wit 


Hoe hoor jij het Woord?