Netwerk Mirre

Lesbische en biseksuele vrouwen - geloof en spiritualiteit

Donaties

Netwerk Mirre draait op vrijwilligsters en giften!
Maak je donatie over naar:
NL70 INGB 0003 7527 57
t.n.v. Stichting Netwerk Mirre o.v.v donatie Netwerk Mirre

Sta voor Netwerk Mirre op Roze Zaterdag!

Roze Zaterdag 2013, 29 juni aanstaande in Utrecht, is een prima gelegenheid om Netwerk Mirre weer eens goed onder de aandacht te brengen. Daarvoor hebben we frisse nieuwe flyers laten maken, die we na de Roze Viering zullen uitdelen bij de uitgang van de Domkerk. Daarnaast hebben we een stand op de informatiemarkt. Laat zien dat Netwerk Mirre een waardevol netwerk is, en werk mee als vrijwilligster!

Flyers

Help met het uitdelen van flyers na de Roze Viering. We staan direct na de viering bij de uitgang van de Domkerk.

Informatiemarkt

Samen met LKP, CHJC, ContrariO en HolyFemales.nl - samen met Netwerk Mirre vormen we de LCC Plus Projecten - hebben we een stand op de informatiemarkt. Je staat er nooit alleen voor, van al deze organisaties zijn de hele dag vrijwillig(st)ers aanwezig. Het is dus ook een goede gelegenheid om eens mensen van onze zusterorganisaties te ontmoeten! Als je toch in Utrecht bent, reserveer dan een half uurtje of meer om Netwerk Mirre te promoten. Meld je gewoon bij de stand van LCC Plus Projecten, je ziet er vast bekenden!

De stand van LCC Plus Projecten heeft nummer 45, zie de plattegrond van de Roze Zaterdag informatiemarkt. We staan tussen de stands van de politieke partijen en de dansscholen.

Blijf op de hoogte

Abonneer je op de
Nieuwsbrief

Lees onze
verstuurde nieuwsbrieven
nog eens na

Hoe hoor jij het Woord?