Netwerk Mirre

Lesbische en biseksuele vrouwen - geloof en spiritualiteit

Donaties

Netwerk Mirre draait op vrijwilligsters en giften!
Maak je donatie over naar:
NL70 INGB 0003 7527 57
t.n.v. Stichting Netwerk Mirre o.v.v donatie Netwerk Mirre

Retraite "Pas op de plaats"

Geef jezelf een sinterklaas cadeautje en vier dit met anderen. Jannie Postma nodig jullie uit voor een `Pas op de plaats`-retraite van 5 t/m 7 december aanstaande. Twee dagen een pas op de plaats maken; ontmoeting met de stilte, jezelf en anderen, en kennis maken met het leefritme van de Benedictijnse monniken. Wanneer je dit iets lijkt: via 'Lees meer" vind je meer informatie.

Tijdens deze twee dagen is er een programma aanbod, maar je mag er ook voor kiezen om de retraite op eigen wijze in te vullen of tijdens bepaalde onderdelen je eigen keus te maken. We verblijven in het stiltecentrum Bethlehem bij het Benedictijns klooster. Het volledige programma kun je hier downloaden (pdf)

Kosten: 130 euro voor 2 keer 24 uurs verblijf (inclusief maaltijden, kofie/thee, gesprek/rondleiding met/door broeder Vesseur, begeleiding en programma aanbod door Jannie Postma). Je betaalt 10 euro extra indien je een lakenpakket wenst, maar je kunt het ook zelf meenemen (lakens, sloop en handdoeken).

Aanmelden

Wanneer je een pas op de plaats wilt maken, mail dan voor 8 november 2014 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (ook voor meer informatie). 

Kijk op www.willibrords-abbey.nl voor info over het stiltecentrum en de abdij.De retraite gaat door bij minimaal 10 deelnemers!

Blijf op de hoogte

Abonneer je op de
Nieuwsbrief

Lees onze
verstuurde nieuwsbrieven
nog eens na

Hoe hoor jij het Woord?