Netwerk Mirre

Lesbische en biseksuele vrouwen - geloof en spiritualiteit

Donaties

Netwerk Mirre draait op vrijwilligsters en giften!
Maak je donatie over naar:
NL70 INGB 0003 7527 57
t.n.v. Stichting Netwerk Mirre o.v.v donatie Netwerk Mirre

Oproep: nieuw seizoen Hij is een Zij

De KRO zond in 2014 voor het eerst het programma Hij is een Zij uit. Arie Boomsma volgde in dit programma transgender jongeren. Helaas rust er binnen veel kringen nog een taboe op dit onderwerp.  Voor het nieuwe seizoen is de KRO gericht op zoek naar deelnemers en deelneemsters van alle leeftijden met een kerkelijke / relgieuze achtergrond.

Door jongeren - maar ook volwassenen! - een langere tijd te volgen en openlijk te praten over transgender-zijn wil de KRO een bescheiden bijdrage leveren aan meer zichtbaarheid wat hopelijk ook leidt tot meer acceptatie en respect.

De KRO heeft op de eerste serie veel goede reacties gekregen en wil daarom graag een vervolg aan het programma geven. De redactie is op zoek naar mensen die zouden willen meewerken. Jongeren en volwassenen in transitie die willen vertellen hoe het is om transgender te zijn, hoe de omgeving reageert op hun coming-out en hoe zij hun leven opnieuw invullen na de geslachtsverandering.

De omroep vindt het belangrijk dat "geloof", in welke vorm dan ook, ook een aspect gaat worden. Netwerk Mirre staat achter dit initiatief. Iets voor jou, of voor iemand in je omgeving? Op de flyer die je hier kunt bekijken staat meer informatie.

Blijf op de hoogte

Abonneer je op de
Nieuwsbrief

Lees onze
verstuurde nieuwsbrieven
nog eens na

Hoe hoor jij het Woord?