Netwerk Mirre

Lesbische en biseksuele vrouwen - geloof en spiritualiteit

Donaties

Netwerk Mirre draait op vrijwilligsters en giften!
Maak je donatie over naar:
NL70 INGB 0003 7527 57
t.n.v. Stichting Netwerk Mirre o.v.v donatie Netwerk Mirre

Oecumenische Viering Roze Zaterdag zoekt vrijwillig(st)ers

Dit jaar wordt de landelijk georganiseerde Roze Zaterdag op 5 juli in Eindhoven gehouden. Onder het thema "Kleurrijk samenleven" is een kleine werkgroep bezig een mooie, feestelijke kerkdienst te organiseren die traditiegetrouw de aftrap vormt van Roze Zaterdag. Waarom? Het klinkt zo mooi, de uitspraak van wijlen studentenpastor Jan van Kilsdonk: "Homoseksualiteit als creatieve vondst van de Schepper", maar helaas is dat nog steeds niet overal geaccepteerd.

Op 5 juli willen we de kerkdeur wijd openzetten om samen, homo, hetero,lesbienne, bi, transgender, jong en oud het leven en de liefde in een waardige en feestelijke dienst te vieren.

Wil jij daar een bijdrage aan leveren? Meld je dan vóór 1 maart 2014 aan als vrijwillig(st)er via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef aan  waar je aan mee zou willen werken: muziek, koor, dans, versiering van het gebouw, koffie schenken of... laat het gewoon nog even open, maar geef aan dat je mee wilt doen. Je bent van harte welkom!

Werkgroep Oecumenische viering Roze Zaterdag

Blijf op de hoogte

Abonneer je op de
Nieuwsbrief

Lees onze
verstuurde nieuwsbrieven
nog eens na

Hoe hoor jij het Woord?