Netwerk Mirre

Lesbische en biseksuele vrouwen - geloof en spiritualiteit

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontmoetingsdag?

Abonneer je op de
Nieuwsbrief

Mirre is een netwerk dat ruimte biedt aan lesbische en biseksuele vrouwen die, ieder op eigen wijze, met geloven bezig zijn. Vrouwen die aangesloten zijn geven zelf mede vorm en inhoud aan wat er binnen het Netwerk gebeurt


Mirre Ontmoetingsdag 2012

Op zaterdag 27 oktober 2012 vierde Netwerk Mirre de Ontmoetingsdag in de Geertekerk in Utrecht.
 

Thema: "Leven in aandacht"
Zaterdag 27 oktober 2012
10 uur 's ochtends tot 18 - 20 uur 's avonds
Locatie: Geertekerk Utrecht

Dit jaar organiseert Netwerk Mirre op zaterdag 27 oktober een ontmoetingsdag op een prachtige locatie: de historische Geertekerk in het hartje van Utrecht (ca. 15 minuten lopen vanaf het CS). Daar zullen we elkaar als netwerkvrouwen ontmoeten, nieuwe vrouwen in ons netwerk verwelkomen en elkaar inspireren!

Leven in aandacht

Aandacht

‘Leven in aandacht' is de rode draad: een thema dat in vele spirituele tradities belangrijk is - zo niet het hart van de traditie. Of je nu op z'n boeddhistisch mediteert, een zielenreis maakt met klankschalen en drum of met veel geduld en aandacht monnikenwerk verricht of je gebeden zegt. En niet te vergeten mindfullness.
Er zijn passende workshops, we lunchen samen, en we sluiten de dag af met een Vesper o.l.v. ds Alleke Wieringa.

Praktische informatie

Kosten: € 35,00 per persoon voor een prachtig aandachtig programma, een uitgebreide lunch en de hele dag koffie en thee.
Eventueel kun je je inschrijven voor een gezamenlijk avondeten in een nabijgelegen restaurant (op eigen kosten, wij dragen zorg voor de reservering), en wie weet is er die avond in Utrecht een (vrouwen)feest waar we naar toe kunnen....

Hoe hoor jij het Woord?