Netwerk Mirre

Lesbische en biseksuele vrouwen - geloof en spiritualiteit

Donaties

Netwerk Mirre draait op vrijwilligsters en giften!
Maak je donatie over naar:
NL70 INGB 0003 7527 57
t.n.v. Stichting Netwerk Mirre o.v.v donatie Netwerk Mirre

Eerste Mirre Stijldansdag in Zwolle: een verslag

Zaterdag 22 maart 2014, was het zo ver ... lang hebben we hiernaar uitgekeken en het is een heerlijke dag geworden. Gré stond ons (Margreet en Hennya) op te wachten bij station Zwolle en  na een korte rit arriveerden we bij het pand, waarin Marjon’s opleidingsinstituut is gevestigd. Mooi en sfeervol gerestaureerd.

We werden hartelijk ontvangen met koffie en wat lekkers. De ruimte waarin het dansgebeuren zich zou gaan afspelen, had een perfecte dansvloer, van parket.  We waren met 14 vrouwen. Onder de bezielende en deskundige begeleiding van Ilse en Ineke, hebben we 3 dansen geoefend: quickstep, Engelse wals en chachacha.

Hard gewerkt, gelachen, hier en daar op (lange) tenen gestaan, maar ach ... bovenal hebben we veel plezier gehad! De hond van Marjon de J. vond het allemaal wel best. Fijn dat zij er ook bij kon zijn.

De afspraak was, dat we allemaal iets zouden meenemen om te delen, met eten. Het zogenaamde potluck  systeem. Dat leverde ook dit keer een heerlijke en gevarieerde lunch op, salades, pasta, diverse soorten brood, hmmm!

Na de lunch waren er nog 2 dansblokken en tot slot hebben we nog vrij gedanst. Met een drankje en een heerlijk soep, gemaakt door onze gastvrouwen Marjon en Marijke werd onze 1e Mirre-Stijldansdag besloten. Het was genieten, dames!

Ieder hartelijk bedankt voor de komst, de organisatie, de gastvrijheid, de inzet, de gedeelde maaltijd én het dansplezier!

Ilse – Ineke – Marjon – Marijke – Gré en Margreet

 

 

Blijf op de hoogte

Abonneer je op de
Nieuwsbrief

Lees onze
verstuurde nieuwsbrieven
nog eens na

Hoe hoor jij het Woord?