Netwerk Mirre

Lesbische en biseksuele vrouwen - geloof en spiritualiteit

Donaties

Netwerk Mirre draait op vrijwilligsters en giften!
Maak je donatie over naar:
NL70 INGB 0003 7527 57
t.n.v. Stichting Netwerk Mirre o.v.v donatie Netwerk Mirre

Stijldansen

Tijdens het helaas voorbije Mirreweekend 2013 is het initiatief ontstaan om een stijldansgroepje voor Mirrevrouwen te vormen, zowel voor vrouwen die het willen leren als voor ervaren stijldanspartners. Als je op de hoogte gehouden wilt worden van de vorming van de Mirre-stijldansgroep, stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan hoor je vanzelf meer!

Kerststijldansfeest op 21 december 2013

In aansluiting op dit initiatief maken we je graag attent op het open Kerststijldansfeest van Dansschool Step by Step op zaterdag 21 december 2013 in Hilversum. Kijk voor alle informatie hierover op de website van Dansschool Step by Step (aanmelden is gewenst).

Open dansavonden Dansschool Step by Step

Dansschool Step by Step is gespecialiseerd in stijldansen voor vrouwen met vrouwen en mannen met mannen, maar ook "gemengde" paren zijn welkom. Ongeveer eenmaal per maand organiseert de dansschool Open Dansavonden. Dit zijn vrije stijldansavonden voor iedereen, met gratis workshop in danshouding en techniek. Deze dansavonden vinden plaats in Theaterzaal Musketon, Hondsrug 19 in Utrecht-Lunetten. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. De komende Open Dansavonden zijn op zaterdag 25 januari en zaterdag 22 februari 2013.

Blijf op de hoogte

Abonneer je op de
Nieuwsbrief

Lees onze
verstuurde nieuwsbrieven
nog eens na

Hoe hoor jij het Woord?